Mitt mål er at deg og din bedrift som kunde skal nå deres mål for Hinderløypa. Hver eneste kunde og hver eneste samtale er like viktig for meg. Jeg går ALL in for dere og ønsker at dere skal bli min neste fornøyde kunde.

FUS AS, ledergruppen

Hinderløypa ble gjennomført med gjengen på kontoret med stort hell. Vibeke er et fyrverkeri og kreativ som få. Hun skreddersydde etter innspill, og vi fikk en perfekt løype med hinder av fysisk og mental karakter. Det var et stort spenn i aktivitetene fra hysterisk morsomt til dønn seriøst. Konkurranseinstinktet fikk også skjerpet seg hos enkelte. Opplegget var helt perfekt, og vi fikk definitivt se nye sider av hverandre.

Vibeke blir definitivt booket på nytt!

Trumf Kundeservice, NorgesGruppen.

Hinderløypa hadde ett nivå som passet oss godt med morsomme og varierte «kickstart» oppgaver som fikk engasjement og latter til å boble. Vibeke tok helt naturlig rollen som facilitator og både inspirerer, får oss til å le og er lydhør for endringer, ja da kjentes opplegget som helt midt i blinken for oss.

Masse lykke til videre! Jeg gir Vibeke mine beste anbefalinger!

Solar Norge AS, produktlansering

Ansatte i Solar Norge AS har gitt gode tilbakemeldinger på Hinderløypa, både på artige og annerledes oppgaver og passe med fysisk aktivitet. Vibeke er en positiv og engasjerende bidragsyter. Hennes blide vesen og gode humør bidrar til god stemning og engasjement. 


Det er lav terskel for deltakelse hos de ansatte og hun er til stedet med støttende hurrarop! Vi anbefaler Hinderløypa til alle som trenger en super teamaktivitet med fokus på samarbeid, bli bedre kjent, læring, mestring og moro.

Plan og Bygningsetaten, Oslo kommune

Vibeke sto for en svært fin og bevisstgjørende økt. Hun hadde et variert program der vi hadde mange aktiviteter, øvelser og opplevelser som gjorde oss mer bevisste på hvordan vi kan kommunisere på en mer empatisk måte. Hinderløypa resulterte i flere konkrete verktøy vi nå bruker i vår arbeidshverdag. Vibeke er en person man blir inspirert av. Hun utstråler masse positiv energi og oppleves som tilstedeværende, engasjert og faglig dyktig!