Kundene sier

  • Trumf kundesenter, NorgesGruppen, aktivitet før sommerfest
  • Dominos Pizza, 6 samlinger ledertrening med vaktledere kundesenteret
  • Finnmark Fylkeskommune/Troms Fylkeskommune, It avd. kickoff
  • Sebra Light produktlansering for Solar Norge AS
  • Oslo Kommune, Plan og bygningsetaten, avdeling Økonomi og personal
  • Fus AS, ledergruppen, kickoff januar 2020
  • Statped, teamsamling for avd. døvetolker

    Link til flere referanser til Vibeke som coach og fasilitator

Referanse fra FUS AS, ledergruppen
«Gjennomførte med gjengen på kontoret med stort hell. Vibeke er et fyrverkeri og kreativ som få. Hun skreddersydde etter innspill, og vi fikk en perfekt løype med hinder av fysisk og mental karakter. Stort spenn i aktivitetene fra hysterisk morsomt til dønn seriøst. Konkurranseinstinktet fikk også skjerpet seg hos enkelte. Dette var helt perfekt og vi fikk definitivt se nye sider av hverandre. Hun blir definitivt booket på nytt!!»

Sebra Light produktlansering for Solar Norge AS
Sebra Light AS leide inn Hinderløypa for å bidra rundt en produktlansering av deres nye armaturserie Innova Lenz. Lanseringen var internt for de ansatte i Solar Norge AS. Hinderløypa bidro med en 2 timers teamaktivitet hvor deltakerne ble delt i lag og hvor det var tilrettelagt oppgaver både fysisk og mentalt. Det var også lagt inn oppgaver rundt Sebra Light AS sine nye LED-armaturer med b.la en quiz, dette for å drille de ansattes på kunnskap om deres nye armaturserie. Dette var også indirekte med på å øke kompetansen til de ansatte sli at de kan svare på tekniske spørsmål fra sine kunder. Ansatte i Solar Norge AS har gitt gode tilbakemeldinger på Hinderløypa, både på artige og annerledes oppgaver, passe med fysisk aktivitet og Vibeke som fasilitator. Vibeke er en positiv og engasjerende bidragsyter. Med hennes blide vesen og gode humør bidrar til god stemning og engasjement.
Det er lav terskel for deltakelse hos de ansatte og hun er til stedet med støttende hurrarop ! Vi anbefaler Hinderløypa til alle som trenger en super teamaktivitet med fokus på samarbeide, bli bedre kjent, læring, mestring og moro»

Referanse oppdrag Plan og Bygningsetaten
Økonomi og personalavdelingen i Plan og bygningsetaten i  Oslo kommune gjennomførte i november 2019 en halv dags workshop med Vibeke. Temaet vårt for dagen var: Hvordan kan vi styrke vårt arbeidsmiljø? Vi ønsket oss også verktøy for kommunikasjon og  stressmestring og hvordan  bli bevisst på hvordan vi kan ta vare på oss selv i en stressende hverdag. Før workshopen hadde vi et møte med Vibeke der hun ble litt kjent med oss . Vi opplever henne som svært dedikert og veldig godt forberedt til workshopen  med oss. Vi fikk en svært fin og bevisstgjørende  økt med Vibeke. Hun hadde et variert program der vi hadde mange aktiviteter og øvelser opplevelser som gjorde oss mer bevisste på  hvordan vi kan kommunisere både med oss selv og hverandre på en mer empatisk måte. Vi fikk flere konkrete verktøy for bruk  i vår arbeidshverdag. Vibeke er en person man blir inspirert av. Hun utstråler masse positiv energi og oppleves som tilstedeværende, engasjert og faglig dyktig !

NorgesGruppen – Trumf kundesenter.
15 fantastiske deltakere som hadde valgt nivå GØY derav alle «lekene». De ønsket å bli enda bedre kjent og hadde Hinderløypa som aktivitet før sommerfest.

Referanse fra Trumf Kundeservice – NorgesGruppen,
Flott med avklaringsmøte i forkant. Vi fikk klargjort intensjon, rammer, ønsker og behov  og oppgavefordeling ble gjort på en enkel, rask og oversiktlig måte.
Vibeke oppleves ryddig, strukturert, kreativ. En handlingens dame som får ting til å skje. Hun kom godt forberedt med kofferten sin  og alt det som praktisk skulle til få å få ett vellykket løype. Og det ble en fantastisk morsom start på sommerfesten vår. Hinderløypa hadde ett nivå som passet oss godt med morsomme og varierte «kickstart» oppgaver som fikk engasjement og latter til å boble. Vibeke tok helt naturlig rollen som facilitator og både inspirerer, får oss til å le og er lydhør for endringer, ja da kjentes opplegget som helt midt i blinken for oss.
Jeg gir Vibeke mine beste anbefalinger! Masse lykke til videre!

SE FILMEN UNDER FOR MER BILDER:)

Les her hva kunder sier om Vibeke som coach og fasiltator i All or Nothing Coaching