Coach og Positiv pådriver for fysisk og mental trening

Vibeke Arntzen Fredriksen,

Coach, grunder og positiv pådriver for fysisk og mental trening i All or Nothing Coaching AS.

Jeg har 8 års erfaring som grunder og coach i eget selskap, i tillegg til 20 års næringslivsbakgrunn fra økonomi, regnskap og administrasjon.
Jeg har jobbet flere år i SATS, samt i eventbransjen og alle mine erfaringer og kompetanse tar jeg med inn i rollen som pådriver i Hinderløypa konseptet.

Jeg liker å se på meg selv som en power-coach. En pådriver som bidrar til at du og dere, oppnår de mål og endringer som ønskes. Min rolle er å være din/deres utfordrer, heiagjeng, støttespiller, sparringspartner, og coach.

Som grunder av konseptet «Hinderløypa» ønsker jeg å være kreativ og løsningsorientert. Jeg ønsker at dere får en samling som utfordrer og utvikler det enkelte individ og teamet, samtidig som at dere har det gøy underveis!

Hinderløypa kan gjøres også som en kombinasjon med andre produkter fra All or Nothing Coaching, enten med Coaching 1:1 dersom noen ønsker tettere oppfølging eller som en workshop, før/etter Hinderløypa.

Kort om min bakgrunn:
  • Executive Coach, 4 trinns utdannelse fra CoachTeam House of Leadership.
  • ACMC Meta-Coach 96 timers utdanning over 8 dager med Dr. L Michal Hall
  • Grunnkurs i Fitness på Norges Idrettshøyskole
  • 4mat – MTD – Mastering Training Design fra CoachTeam og AboutLearning
  • Registrert HelseCoach DNCF
  • Assistent på Coachteam trinn 1, NLP Practitioner
  • Assisterende kursleder på Coachteam på Trinn 1, NLP Practitioner
  • Instruktørkurs grunnkurs bestått våren 2019 på Friskis og Svettis
  • Instruktørkurs Friskis & Svettis «Sirkeltrening» juni 2019
  • Teamleder på CoachTeam og UIA, utdannelse i Kreativ Ledelse 2019

Har dere spørsmål til min bakgrunn, eller hvordan jeg er som motivator? Ring eller send en e-post så tar vi en prat:)

Print Friendly, PDF & Email