BEDRIFTSTRENING

Sirkeltrening til bedrift
Sirkeltrening er effektiv trening hvor dere får trent hele kroppen (og toppen) i løpet av en time. En økt er på 60 min med oppvarming, styrke, og uttøyning, alt med et smil om munnen Alt foregår ute i frisk luft så dette gir dobbelt positiv effekt! Jeg bidrar som positiv pådriver og mitt mål er å gi dere treningsglede samt pushe dere til å gi det lille ekstra. Det å trene med kollegaer gir også ekstra guts og glede!

Ønsker deres bedrift trening for deres ansatte? Jeg har nå kapasitet til et par bedrifter for fast sirkeltrening en gang i uken. Ta kontakt for en energigivende prat og et godt tilbud ! Ønsker dere kun en sirkeltrening i rykk og napp, ta kontakt så finner vi en løsning for dere! Trening sammen med andre gir energi og glade folk!

Bivirkninger: Dere kan risikere å bli gladere, få mer energi og bli sprekere, samt bli avhengige Mitt mål er å gi dere positivt påfyll, mestring og god trening!

Trening sammen med andre gir energi og glade folk og fornøyde ansatte presterer bedre! Det skjer ingenting om vi bare snakker og tenker på det! Så #justdoit. Ta kontakt ved å ringe 91626255, eller send meg en e-post.

Print Friendly, PDF & Email